Kraamzorg Mammaloe

Wat vinden de Ouders van onze zorg?

2022-05-05

Marco, Laura en Myla

Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad samen met Valerie. Wij hebben een hele goede begeleiding gehad. Ze was erg behulpzaam en luisterde goed naar onze wensen. Wij zijn erg blij met onze keuze voor dit kraambureau, omdat het kleinschalig is en er ook een persoonlijke benadering is tijdens de intake ect.

2021-11-19

Mark en Jolanda en een dikke Knuffel van Lucay Maicey Rodin en kleine Donna

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met Simone. Simone is een prof in haar beroep!Ze heeft ons vele tips gegeven (al is het onze 3e je raakt nooit uitgeleerd) Ze is lief spontaan en mijn kinderen voelde zich erg op hun gemak bij en met Simone. Ik raad deze kraambureau zeker aan!! Dank je wel Simone van kraamzorg Mammaloe deze week gaan wij als gezin niet meer vergeten

D4B23D39-8847-4538-8A53-E3A2E14F3944 (1)

Maxine Misset

Nina, we missen je nu al! Wat een fijne tijd heb je ons bezorgd in onze allerlaatste kraamweek ever. Alle info weer vers in ons hoofd na de andere 2 kids. We raden iedereen deze fijne kraamzorginstelling aan!

image1

Dave Jairzinho

Afgelopen week is ons mooie meisje geboren. De middag dat wij thuiskwamen gelijk super hulp gehad! Echte passie voor het vak! Nadien helpt ons super goed in de begeleiding hoe wij alles het beste kunnen doen. Vanaf het moment dat zij binnenkwam was er gelijk een ontspannen sfeer! Wij kunnen ons geen betere kraamzorg bedenken. Een aanrader voor iedereen!!

2021-12-07

Sebastian Groenendaal

Wij zijn ontzettend goed geholpen met de Kraamzorg van Mammaloe !! Hadden niet beter kunnen wensen. Simone heeft zo d’r best gedaan en heeft zelfs hapjes en eten meegenomen voor tijdens de lunch 🙂 Een dikke 10 van ons! Een aanrader voor iedereen die kraamzorg zoekt.

image0

Annette

Mijn kraamweek was een top week met Cynthia ,Joanna en studente Seval. Ik voelde me vertrouwd bij jullie. Ik wou in het begin nog veel dingen zelf doen maar ze hebben me goed overtuigd dat ik rust moet nemen dat het wel goed komt. Ze hebben mij goed begeleid met borstvoeding geven en mijn goed gerust gesteld dat de stuwing minder gaat worden. Enz Verder hebben we veel leuke gesprekken gehad. De week is snel omgegaan het was ook veel te gezellig!

WhatsApp Image 2021-11-14 at 13.41.10

Harald Stangeland

The Kraamweek with Nina was epic. She was very helpful (even with things that she is not supposed to take care of) and we learned a lot during the week. Everything was explained and described which we found very comforting. Whoever gets Nina knocking on the door for Kraamzorg services – You’re lucky!

PHOTO-2020-09-23-13-14-24[1820]

Kaltoum El Makhloufi

Nina heeft mij een heerlijke kraamperiode bezorgd, zeer attent, lief, zorgzaam, en sociaal, veel nuttige tips gehad en ze heeft mij en onze twee kindjes zeer goed geholpen, voelde gelijk goed aan. Ik raad iedereen Mamaloe maar vooral Nina aan. Een topper!!

Image

Muna

De kraamverzorgende is een wandelend informatie boek , ze is super sociaal erg beleefd en weet wanneer ze een stap terug moet doen. Doet alles uit zich zelf verzorgd mij en mijn dochter perfect . Ik had haar nog paar weken in huis willen hebben maar aan alles komt een einde. Beau is ook een lieve meid maar die hebben wij maar kort mee gemaakt, maar die weet ook wat ze doet hoor. Beau is een lief en zorgzaam persoon en wanneer ze een maaltijd voor je maakt is het tot in de puntjes verzorgd. echt 2 geweldige meiden goed uitgekozen door Cynthia. Ik heb heerlijk van mijn kraam tijd kunnen genieten door jullie. Hartelijk dank!

image0

Hülya G.

Ik vond de kraamweek geweldig. Misschien komt het ook wel door dat ik een hele goede bevalling heb gehad. Ik had ontzettend veel steun om mij heen en een hele goede kraamverzorgster waar ik lekker op kon rekenen. Ik ben snel herstelt en voelde mij ook goed toen wij helaas afscheid van elkaar moesten nemen. Kortom: een heerlijke kraamweek gehad waar ik ontzettend in ben verwend.

header-bg

Julia Hallie

Wij hebben voor het eerst kraamzorg van Mammaloe gehad en wat was dat fijn! Nina heeft ons een week lang geweldig geholpen, ondersteund en voorzien van goede tips. Wij zijn echt onwijs tevreden en raden Mammaloe aan voor een ieder die kraamzorg nodig heeft. Top bedrijf!

Sangita Sharma

Wat een fantastisch kraamzorg!!Vanaf de intake al meteen een goed gevoel. Ik heb zeker een goed ervaring met Kraamzorg Mammaloe gehad ze weten precies wat ze doen en geven hele goeie adviezen.

Zelfs me vriendin was onder indruk en wilt voor de 3e puur om kraamzorg mammaloe in te schakelen! Mij zien jullie ook nog!

Najib Touza

Hasina Nanhekhan

Voor het eerst kraamzorg gehad van Mammaloe. Vanaf de intake al meteen een heel fijn gevoel gehad. Dit is gedurende de kraamweek ook weer bevestigd. Leuke gesprekken en goede adviezen gehad van Nina. Adviezen waar we ook echt wat mee konden. En niet te vergeten…. heerlijk gegeten. Echt een top kraamspecialist hoor!

Kraamzorg Mammaloe is zeker een aanrader.

My wife had an amazing kraamweek thanks to Valerie! She is super sweet and close to the heart. She taught us a lot and I was happy she included me as well when giving the advice.
Also, my wife is happy that Simone passed by to teach her some things about feeding the baby. This shows the care of the people who work at Mammaloe. We would very much recommend kraamzorg Mammaloe to everyone. Ask to be helped by Valerie! 🙂

Monica Gerritse

Onze kraamweek was fantastisch! We zijn zo fijn ondersteund tijdens mijn bevalling en de hele kraamtijd. Beter hadden wij het ons niet kunnen wensen dankzij Valerie hebben wij een heerlijke week met ons gezin gehad we zitten echt op een roze wolk!Wij zouden iedereen Mammaloe kraamzorg aanbevelen !
Heel veel liefs van de familie Burrie

Magdalena Fąs

Very happy from help from Joanna, we get a lot of informations, 8 days with her pass very fast, we are able now to enjoy our little family. Next time for się we gonna choose Kraamzorg Mammaloe.

Maartje en Bas

SUPER TEVREDEN !

Onze kraamverzorgende Bo was zeer behulpzaam en bracht rust en regelmaat in onze kraamweek . Het was voor mij heel belangrijk dat mijn borstvoeding zou lukken . Bo heeft mij hier met al haar kennis en tips heel goed in ondersteund .Ook mijn ontbijtje werd heerlijk elke dag verzorgd . Bo je bent een topper .

Beata, Marcin en Milan

Wij kregen enorme en professionele hulp van onze kraamverzorgende. Ze beantwoordde al onze vragen over de pasgeborene, ze heeft veel kennis. De kraamverzorgende doet haar werk met haar hart en onze baby voelde dat en kalmeerde heel snel bij haar. Ik had een lactatieprobleem dat snel werd opgelost met het belang van de baby en het mijne in gedachten. De kraamverzorgende overlegde vaak en alle zaken met de verloskundige, ik vond dit erg professioneel!
Wij vinden dat de kraamverzorgdende erg lief is.

Melissa Santos

Een super kraamweek gehad dankzij Nina. Super lief, zorgzaam en gaf ons goeie tips ondanks dat het ons 2e kindje was kon zij ons echt nog wat nieuwe dingen leren. Echt een super fijne maar ook vooral een gezellige week gehad met Nina!! Ik raad iedereen Kraamzorg Mammaloe aan, echte toppers!!

Omar El A

Zeer goede ervaring met Mammaloe kraamzorg. Een week thuis geholpen en ontlast door Petra (fijne, aardige, sociale kraamverzorgster). Fijn dat er een opstart mogelijk was en de professionele manier van werken zegt veel over de visie van Mammaloe kraamzorg. Er wordt ook rekening gehouden met alle wensen die wij hadden. Ik raad Mammaloe kraamzorg echt aan iedere toekomstige ouder aan! Petra, bedankt voor alles!

Gina B

De kraamweek was een emotionele en pittige periode, maar dankzij Simone werden onze zorgen en lasten verlicht! Er werd ontzettend goed voor ons gezorgd en met ons meegedacht. Simone is erg professioneel, oprecht, zorgzaam en behulpzaam. Als je opzoek bent naar een kleinschalige, fijne, zorgzame, ervaren en professionele kraam dan bij je bij Mammaloe aan het juiste adres.

Bob Vermeer

Voor onze eerste kleine, hulp gehad van Nina tijdens onze kraamweek, fijn dat ze ons ook de eerste avond op weg kon helpen. Veel van haar geleerd en goede tips gekregen. Ze was constant in contact met de verloskundige om het juiste plan te trekken. Helemaal top!

Marijke van Nieuwkoop

Nadien is vanaf het begin bij ons gezin betrokken geweest. Ze was tijdens de bevalling aanwezig en heeft tijdens en na de bevalling goede ondersteuning geboden aan de verloskundige en aan ons. Nadien is rustig, lief en respectvol en past zich aan in het gezin waar zij is, ze verwende en verzorgde ons met een lekkere lunch, koffie, thee, fruit en noem maar op. De borstvoeding kwam niet goed op gang, maar Nadien heeft goede en professionele tips gegeven. Zij had overleg met de verloskundige en lactatiekundige. Uiteindelijk is het gelukt om borstvoeding te geven. Nadien hield de rapportage goed bij, waardoor we als zij weg was, alles nog eens terug konden lezen. Nadien heeft ons een fijne kraamweek gegeven en ze is een topper!

Melissa Put

Voorafgaand aan mijn kraamweek keek ik hier ontzettend tegenop. Ik ben iemand die niet graag de hele dag mensen over de vloer heeft en niets uit handen wilt geven. Maar vanaf het eerste moment dat onze kraamverzorgster binnen kwam had ik zo een goed gevoel en voelde het heel vertrouwd. Ik had mij geen betere kraamweek kunnen voorstellen en vond het erg jammer dat het voorbij was. Ik heb zulke fijne zorg en adviezen gekregen en bovenal was het gewoon super gezellig. Super bedankt voor deze dagen!

Linda Nooij

Wij hadden kraamhulp Nadiene, en we waren super tevreden. De zorg wordt goed aangepast aan je hulpvraag. Ze keek wat we nodig hadden en bood ons dat aan. Erg professioneel. Alle vragen werden goed beantwoord.
Als er ooit een volgende mag komen zullen we zeker weer voor kraamzorg Mammaloe kiezen.

A Es

Toen wij opzoek waren naar een kraambureau dat bij ons paste, raadde een vriendin van ons kraamzorg mammaloe aan. Ze zei dat het relatief nieuw bedrijf was met een erg betrokke eigenaresse met een enorm liefde voor het vak! Wat waren wij blij toen we petra leerde kennen, onze super leuke en vakbekwame kraamvezorgende die ons zonder problemen de hele kraamweek door heeft gelootst! Ons dank aan het hele mammaloe team voor alle steun en adviezen.

Inge Baas

Zeer verzorgde en bekwame kraamverzorgster Petra als kraamverzorgende gehad. Ook de planning van de kraamzorg verliep soepel met persoonlijk en betrokken contact. Bij een eventueel volgend kindje zullen wij zeker Kraamzorg Mamaloe opnieuw benaderen.

Yamina Essaddouqi

Hele fijne kraamverzorgende gehad. Een vrouw die mij ontzettend heeft geholpen, lief was voor de kleine maar vooral veel heeft geleerd. Ik neem met veel pijn afscheid van een geweldige kraamweek. Mammaloe is zeker een aanrader, vanaf intake tot aan de kraamweek ben ik echt tevreden.

Ikram

Mammaloe is de beste Kraamzorg die ik tot nu toe heb gehad. Ik ben geholpen door Kraamverzorgster Petra. Petra is een zeer zorgzame verzorgster. Ons gezin bestaat uit 4 kinderen twee van de kinderen hebben verstandelijk beperking. Petra heeft ons gezin veel liefde en aandacht gegeven. Zij maakte elke dag plannen met mij en de planning loopt altijd goed. Zij is erg praktisch en vriendelijk. Communicatie ging ook heel goed met mammaloe. Mammaloe heeft meer aangeboden dan wat ik had verwacht. Ik raad alle moeders aan om mammaloe in dienst te nemen.
Ik wens mammaloe veel succes

Michiel Kok

Een top kraamweek gehad, kraamhulp wist goed wat ze moest vertellen om beginnende ouders een goeie stap op weg te zetten. We zijn erg blij met hoe de gang van zaken zijn gelopen en raden Mammaloe zeker aan!

Z Griffith

Persoonlijk. Zorgzaam. Flexibel. Meegaand.

Valerie was onze kraamhulp. We hadden een goede klik met haar en was erg mooi om te zien dat iemand zo van haar vak houdt.

Linda Bosman

Ook nu met corona maatregelen heb ik me erg fijn gevoeld in het contact met de kraamzorg. Ten tijde van de intake was het niet mogelijk elkaar te zien, maar werd er telefonisch alle tijd voor mij en mijn vragen genomen. Op het moment dat de baby er was werd er direct geschakeld en een half uur nadat we thuis waren uit het ziekenhuis was er al iemand om ons te helpen opstarten.
Onze eigen vaste kraamzorg, Joanna, kwam de volgende ochtend en is echt een engel. Ze is super zorgzaam en vriendelijk, heel geduldig en rustig in haar uitleg met een hele positieve en enthousiaste energie. We gaan haar ontzettend missen!
Er komt geen tweede kindje, maar mocht die er komen zou ik zeker weer gebruik maken van Mammaloe én weer vragen om Joanna.

Loannis Korniotakis

Our experience with the Kraamzorg Nina was one of the most beautiful. Kraamzorg Nina teached us everything within 10days. She is the master of breast feeding and gives all her effort to show to the parents how to handle and approach the babies in the best way and learn each other in the daily base. We definitely recommend Kraamzorg Nina for everyone. Thank you Nina for everything, you are the one. Keep up the great job!!

Kraamzorg Mammaloe

Deel ook jouw ervaring