pregnant-woman-holding-cellphone-near-her-big-UGJLV6Z1

Intakegesprek

Tijdens het intake gesprek informeert de kraamconsulente u uitgebreid over onze mogelijkheden en nemen wij de tijd om uw persoonlijke wensen in kaart te brengen. Zo weet u precies wat u tijdens de kraamweek van ons kunt verwachten. De intake kan telefonisch of aan huis gehouden worden. Tijdens de intake houden we rekening met het door u gewenste zorgpakket en gaan wij hier zo nodig flexibel mee om.

Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat u zich als cliënt nooit een “nummertje” zult voelen, ons team is warm en meelevend. Bovendien bestaat ons team alleen uit deskundige en ervaren kraamverzorgenden die volgens de meest recente inzichten en protocollen zijn opgeleid en volgens de regels van het KCKZ zijn bijgeschoold. Tevens zijn al onze kraamverzorgenden in het bezit van het borstvoedingscertificaat.

Kraamzorg Mammaloe biedt zorg op maat en heeft daarom een gespecialiseerd team dat naast zorg in het Nederlands ook zorg levert in het Engels, Turks, Arabisch, Pools, Bulgaars en Russisch. Culturele gevoeligheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel!

Wij helpen je graag verder!

Meer weten over onze kraamzorg?

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden zijn wij telefonisch bereikbaar tijdens kantoor uren (09:00 – 17:00). Indien spoed zijn 24/7 bereikbaar op: 06 14 63 84 82