Kraamzorg mammaloe

Kom jij ons team versterken?

Kraamzorg Mammaloe bestaat uit een klein team van kraamverzorgenden met passie voor hun vak. Wij geloven dat wereldwijd iedereen dezelfde wens heeft; een goede en gezonde start voor iedere pasgeborene. Een gezonde start begint bij een goede ondersteuning en het ondersteunen en ontzorgen van de kraamvrouw en haar gezin. Ieder gezin is voor ons uniek, met haar eigen behoeften, eigen leefstijl, wensen en cultuur. Hier spelen wij graag op in.

open sollicitatie

Werken bij Mammaloe

Bij kraamzorg Mammaloe hebben wij ruimte voor kraamverzorgenden met passie voor hun vak, die het leuk vinden om bij een kleine en persoonlijke organisatie te werken.

Wij zien jou open sollicitatie dan ook graag tegemoet! Wij bewaren je gegevens maximaal één jaar in ons archief voor eventueel geschikte vacatures in de toekomst. Indien je binnen dat jaar niet wordt uitgenodigd voor een oriënterend gesprek, worden je gegevens vernietigd. Je kunt je sollicitatie richten aan info@kraamzorgmammaloe.nl.

opzoek naar jou!

Leren bij Mammaloe

Ben jij een sociaal invoelend, ruimdenkend en verzorgend persoon die graag met mensen werkt? Heb je affiniteit met pasgeborenen en lijkt het jou geweldig om gezinnen tijdens de eerste week te begeleiden en ondersteunen en zo de best mogelijke start te geven? Ben jij het type dat goed zelfstandig kan werken, maar ook graag een organisatie achter zich heeft staan waar de benadering persoonlijk, informeel en betrokken is? Voor ons groeiende team zijn wij op zoek naar leerling Kraamverzorgenden binnen Regio Noord-Kennemerland.

Als leerling kraamverzorgende volg je gedurende 1 jaar een vakopleiding in de vorm van een werkend leren traject waarbij je de opgedane theoretische kennis in de praktijk kunt toepassen onder begeleiding van ervaren werkbegeleiders en de praktijkopleider. Je leert tijdens dit jaar alle competenties die je nodig hebt om zelfstandig kraamzorg en assistentie tijdens de bevalling te kunnen verlenen.

Kraamzorg Mammaloe zoekt

  • Een minimumleeftijd van 21 jaar;
  • Een flexibele en proactieve instelling;
  • Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B of voornemens deze op korte termijn te halen;
  • Een afgeronde VMBO-T, overgangsbewijs naar 4 Havo of een afgeronde mbo-opleiding niveau 2 (bij voorkeur in de zorgsector).
shutterstock_218823676

Kraamzorg Mammaloe

Wij zijn een organisatie met grote culturele en sociale gevoeligheid, en staan ervoor dat ieder gezin, met iedere mogelijk denkbare achtergrond recht heeft op professionele zorg. Wij streven ernaar de zorg zoveel als mogelijk op maat te bieden. Spreek jij naast vloeiend Nederlands, ook nog een andere taal? Dan nodigen we jou met nadruk uit om te reageren.

Wij bieden jou

  • Een opleidingsplaats (met baangarantie na behalen diploma) bij een betrokken en informele organisatie waar de lijnen kort zijn;
  • Een passend salaris en een reiskostenvergoeding conform cao-kraamzorg;
  • Verschillende roostermogelijkheden en contractvormen (na diplomering);
  • Regelmatige bij- en nascholing in combinatie met kundige en ervaren begeleiding zodat je alle ruimte hebt om je goed te ontwikkelen.